BEDRIJF

Het bedrijf

In 1983 begon Jos Koper zijn bedrijf in Roggel, waar hij begon met het telen van groenten. Ongeveer 10 jaar lang heeft Jos met name prei geteeld, waarna hij een switch maakte naar Lelies.

In 1998 is Jos begonnen met het poten van bloembollen op pot. De Lelies verdwenen langzaam maar zeker uit beeld en nu – ruim 25 jaar later – is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerd bloembollen-op-pot bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment bloembollen op pot.

Vandaag de dag is Koper Bolbloemen een mooi familiebedrijf waar ook Marjolein en Jaap werkzaam zijn. Samen werken we aan een mooie toekomst met innovatieve oplossingen, om ook de komende jaren mooie en goede bol op pot producten te kunnen blijven maken.

Wij steven naar een constant kwalitatief hoog product. De beste bollen, goede potgrond en een strikt groeischema zorgen ervoor dat de potten met bloemen het gehele seizoen door van eenzelfde hoge kwaliteit zijn. Ten tijde van afleveren worden de potten gecontroleerd en geselecteerd, waardoor een enkele slechte pot met bloemen eruit wordt gehaald.

De winkeliers hebben deze potten met bloemen graag in hun winkel staan, omdat de potten een lang ‘winkelleven’ hebben en ook de consument tot tevredenheid zal stellen.

Jos, Lenie, Marjolein en Jaap Koper